Social media websites zoals Facebook zijn een van de beste marketing middelen beschikbaar. De populariteit van social media is de afgelopen jaren gigantisch gestegen. Met meer dan 900 miljoen gebruikers is het een ideaal platform om uw bedrijf te tonen aan de buitenwereld evenals als haar diensten en producten. Ondanks dat het een social media pagina is maken de vele gebruikers van Facebook het nuttig om het als een promotie of informatiepagina voor uw bedrijf te gebruiken.

Webbs biedt u verschillende diensten voor promotie met Facebook pagina’s. Aangezien veel mensen altijd ingelogd zijn met Facebook is het logisch dat al uw gegevens, diensten en producten er zichtbaar zijn. Het is gemakkelijk, snel en zorgt dat mensen niet hoeven te zoeken voor uw telefoonnummer. Alle relevante informatie over uw bedrijf kan op aantrekkelijke wijze worden aangeboden. Op uw bedrijfswebsite kunt u een applicatie toevoegen om mensen ‘fan’ te laten worden van uw bedrijf of via een ‘like’ uw website te delen.

Het is belangrijk dat u de pagina regelematig update met nieuwe informatie, nieuwsitems, promoties en dergelijke. Gebruikers zien graag nieuwe content en een simpele vraag is soms al genoeg als update. Het is belangrijk gestelde vragen te beantwoorden en verbeterd uw positie als ‘menselijk’ bedrijf. Blog berichten zijn erg populair en een ideale manier om uw Facebook pagina relevant en up-to-date te houden. Bij Webbs zijn we gespecialeerd in het opmaken van Facebook pagina’s voor bedrijven. We zorgen niet allen voor een mooie layout, maar ook voor de volledige intergratie met uw eigen website en eventuele leuke en unieke Facebook campagnes.