Een website op maat
door ervaren specialisten
maakt het verschil

Professionele website laten maken

Een professionele website van uw bedrijf, dienst of product is dé manier om de wereld te laten zien wie u bent en waar u de beste in bent, maar bovenal is het dé kans om uw producten en diensten te verkopen. Wij zijn professionals in het bouwen van succesvolle websites en werken graag met u samen om uw bedrijf op het internet te profileren en te vermarkten. Met creativiteit, oog voor detail en een luisterend oor ontwikkelen we al vele jaren samen met klanten, zowel groot als klein, gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling. Of u nu een nieuwe website wil ontwikkelen of een bestaande herontwerpen; wij zijn u graag van dienst.

Websites die met uw bedrijf meegroeien

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites waarbij de eindgebruiker centraal staat. Hierbij denken we vooral aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website en creëren we een eigentijds ontwerp dat aansluit op uw huisstijl. Bij Webbs werken we graag samen met onze klanten zodat we uw kennis van uw bedrijf of product kunnen combineren met onze kennis van websites en online marketing.

Gebruiksvriendelijk content management systeem

Webbs is sterk in webdesign en bouwt graag websites met WordPress. Hiermee zijn we instaat om u op een gebruiksvriendelijke manier alle controle te geven over uw eigen content in een robuuste en veilige omgeving. Het CMS is ontworpen om updates zo snel en flexibel mogelijk te houden en belangrijker nog: het is instaat om met uw bedrijf mee te groeien. Zo hoeft u nooit meer grote veranderingen en aan de achterkant van uw website te doen. We hebben al jarenlange ervaring met dit krachtige software pakket en het kent voor ons geen geheimen meer. Zo kunnen we u altijd volledige support geven.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw website?Offerte opvragen

Kwaliteit van Webbs

 • Jarenlange ervaring
  Zoals in ieder vak kost het tijd om talenten te perfectioneren. Met veel uiteenlopende referenties op zak weten we wat werkt.
 • Origineel webdesign
  Ieder bedrijf is uniek en daarom maken we altijd webdesign op maat. Het is tegenwoordig essentieel om op te vallen met uw website.
 • We luisteren aandachtig
  We ontwikkelen graag resultaatgerichte websites, daarom willen we graag weten wat uw bedrijf uniek maakt.

 • Advies en support
  U wilt waarschijnlijk geen eeuwen verspillen aan het oplossen van IT problemen. Wij lossen uw problemen snel en adequaat op.

Webstandaarden

Bij Webbs werken we volgens zogeheten webstandaarden. Zo zijn al onze websites gebruiksvriendelijk, toegankelijk en werken ze feilloos ongeacht de browser van de eindgebruikers. De websites worden voor ieder soort apparaat (zoals telefoons en tablets) afgestemd. De webstandaarden zijn een verzameling richtlijnen opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.

Meer dan webdesign

Naast webdesign en websites realisatie biedt Webbs complete internetoplossingen met alle nodige service.
Betrokken zijn in social media is een eenvoudige manier om de potentiële online klanten aan uw bedrijf te binden. Van product promoties tot kookrecepten worden eenvoudig weergegeven en bekend gemaakt aan een duizenden online gebruikers met een eenvoudig bericht op Twitter of Facebook. U kunt er van op aan dat ook de nieuwe, zogenaamde sociale media, geen geheimen meer voor ons kennen.

Webbs, uw partner voor een professionele website

Als internetbureau maken we samen met u niet alleen de website die u nodig heeft, maar vooral een website die bij u past. Een website is een uithangbord van uw bedrijf, wij van Webbs begrijpen dat. Daarom hechten we veel waarde aan een goede klantrelatie gebaseerd op vertrouwen. Ook na oplevering van een website staan we u graag tot dienst. Mocht het gaan om kleine wijzigingen of een complete make-over, wij blijven u helpen om uw website in een perfecte conditie te houden.

Weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf, merk of product? Neem contact met ons op
Disclaimer | Sitemap | Privacy Statement
© 2020 Webbs Media. Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeld door: reclamebureau Webbs