dynamische & ervaren
vakmensen voor een
succesvol project

Over reclamebureau Webbs

Als professionals streven wij ernaar om een zo compleet en onderscheidend mogelijke oplossing aan te bieden. Een persoonlijke touch, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan centraal bij Webbs. Met veel enthousiasme en flexibiliteit werken we elke dag weer aan mooie projecten voor veel verschillende branches. Webbs staat garant voor uitstekende kwaliteit waar u van op aankunt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u als bedrijf online succesvol kunt zijn. Zij het via het verbeteren van de klantenservice, het uitbreiden van uw klantenkring of het vergroten van de omzet. Wij zorgen hiervoor door actief mee te denken over online mogelijkheden.

Door onze kennis en laagdrempelige karakter weten klanten ons snel te vinden. Als opdrachtgever kunt u rekenen op een flinke dosis creativiteit, technische expertise en persoonlijke betrokkenheid. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

Sterke projectaanpak

Op het moment dat u besluit te informeren naar de mogelijkheden betreffende uw project of plan, zoals een nieuwe website of webshop is het handig alvast te weten hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent. Het onderstaande model geeft u een goed beeld van onze werkwijze.

Ontdekken
We zijn benieuwd naar uw ideeën, uw markt en uw wensen. Gezonde nieuwsgierigheid gaat aan doelgerichte creatie vooraf.
Planning
Aan de hand van de doelstellingen en eisen wordt een passende en heldere offerte aangeboden. Alle besproken facetten komen in offerte terug.
Vormgeven
We maken een duidelijke scheiding tussen het ontwerpen van de website en het bouwen ervan. Het ontwerp wordt in overleg met u aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.
Realisatie
De daadwerkelijke site/shop wordt gebouwd en ingericht met de afgesproken functionaliteiten en content. Alle code wordt opgemaakt volgens de laatste internet standaarden.
Succes
De nieuwe website of webshop wordt flink getest en in overleg met u online geplaatst. Ook na oplevering is uw project bij ons in goede handen.

Kiezen voor kwaliteit

Omdat Webbs vanaf de allereerste dag voor kwaliteit gekozen heeft, komen veel klanten terug wanneer ze een nieuw project hebben of de huidige willen aanpassen. Door de jarenlange ervaring kunnen wij websites van hoge kwaliteit aanbieden.

Elke nieuwe opdracht wordt gezien als een uitdaging. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar verschillende elementen die ervoor zorgen dat uw website meetelt op de markt. Dit gaat niet alleen op voor het uiterlijk van de website, maar ook voor de gebruikte HTML code.

Vormgeving

Volledig op maat en volgens de laatste trends. Een uniek resultaat die optimaal kan renderen met u en uw (potentiële) klanten.

Techniek

Snel, robuust, toekomstbestendig en zoekmachine vriendelijk. Eenvoudig en snel te begrijpen beheersystemen (WordPress, Magento).

Veiligheid

Stabiele en betrouwbare website en webwinkels die indien gewenst op
een stabiele hosting staan.

We werken voor diverse klanten in tal van sectoren in Nederland. Bekijk onze referenties voor een actueel overzicht

Referenties »
Weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf, merk of product? Neem contact met ons op
Disclaimer | Sitemap | Privacy Statement
© 2020 Webbs Media. Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeld door: reclamebureau Webbs