Wij zorgen voor een
effectieve webwinkel
die aanlsuit op uw ambities.

Omzetverhogende webwinkel

Resultaat is wat telt bij een webwinkel. Bij Webbs zijn we experts op het gebied van ecommerce design en ontwikkelen webwinkels op maat waarbij de eindgebruikers centraal staan. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat maatwerk uw webshop onderscheidt met die van de concurrenten. We ontwerpen gebruiksvriendelijke en scherpe webwinkels met focus op het verhogen van de conversie en het verbeteren van de klanten ervaringen online.

Onderscheidend vermogen

Dat online verkoop booming is, is niets nieuws. Het zorgt er echter wel voor dat u waarschijnlijk niet de enige bent in uw branche. In het enorme aanbod webwinkels moet die van u eruit springen. Met een ontwerp dat aansluit op de producten kunnen potentiële klanten beter worden aangetrokken. Daarnaast worden zowel nieuwe als terugkerende bezoekers op een gebruiksvriendelijke manier naar het betaalproces gestuurd. Een dergelijke productieve, goed presterende, webshop komt niet per toeval. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw webwinkel een succes wordt is door samen te werken met professionals die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van succesvolle e-commerce oplossingen op maat.

Kwaliteit van Webbs

 • We luisteren aandachtig
  We ontwikkelen graag resultaatgerichte webwinkels, daarom willen we graag weten wat uw bedrijf uniek maakt.
 • Originele webshop design
  Ieder bedrijf is uniek en daarom maken we altijd webwinkel op maat. Het is tegenwoordig essentieel om op te vallen met uw webshop.
 • Jarenlange ervaring
  Zoals in ieder vak kost het tijd om talenten te perfectioneren. Met veel uiteenlopende referenties op zak weten we wat werkt.
 • Advies en support
  U wilt waarschijnlijk geen eeuwen verspillen aan het oplossen van IT problemen. Wij lossen uw problemen snel en adequaat op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw webwinkel?Offerte opvragen

Succesvolle werkwijze

Bij Webbs kunnen we van het eerste strategische gesprek tot aan de oplevering van de webwinkel advies en ondersteuning verlenen. Door onze jarenlange ervaring is de aanpak verfijnd en kennis uitgebreid waardoor we onze klanten topklasse webwinkels kunnen leveren voor een betaalbare prijs. We starten met goede research naar de eindgebruikers, spotten trends uit de markt en analyseren de concurrent. Vervolgens schetsen we met wireframes het concept uit en maken met professionele webdesign een prachtig, goed gepositioneerde look en feel voor de webshop.

De volgende stap is het ontwikkelen van het zogeheten interaction design voor het checkout proces van de winkel. In dit stadium focussen we ons op 1 ding, namelijk hoe we uw doelgroep zo gemakkelijk mogelijk kunnen laten uitchecken. Wanneer dit voltooid is beginnen we met programmeren. Als alles compleet is installeren we de transactie middelen zoals iDeal en PayPal in de webshop om zo betalingen te kunnen verwerken. U heeft nu een gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte webwinkel die uw product communiceert en online verkoopt!

Eindeloze mogelijkheden met Magento

Bijna al de webwinkels die we ontwikkelen en verwezenlijken zijn gebouwd met het krachtige open source programma Magento. Magento is het meest uitgebreide, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke ecommerce platform voor zowel de front als de backend. Het is uitermate belangrijk dat een professionele webwinkel voldoet aan haar doelstellingen en in de toekomst eenvoudig mee kan groeien met nieuwe doelstellingen. Magento biedt alles wat u nodig heeft in een webwinkel. Een efficiënte structuur, duidelijk overzicht en gestroomlijnd bestel proces. We leveren al jaren succesvolle webwinkels op en het programma kent voor ons geen geheimen meer. Welke uitbreiding u ook wenst, wij helpen u op weg! Webbs zorgt dat uw winkel compleet en gereed online komt en eventueel hoog in google te vinden is. Het design van de webwinkel wordt compleet afgestemd op uw wensen.

Webbs denkt met u mee!

We bouwen niet alleen uw webwinkel maar kunnen u ook helpen met het optimaliseren voor de zoekmachines, het creëren van veel meer bezoekers, het verslaan van uw concurrentie, het analyseren van statistieken en verschillende conversie tests. Met ons als partner heeft u een complete en toekomstbestendige webwinkel.

Weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf, merk of product? Neem contact met ons op
Disclaimer | Sitemap | Privacy Statement
© 2020 Webbs Media. Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeld door: reclamebureau Webbs