Gevonden worden in Google?
Wij zorgen voor top posities
& doelgerichte bezoekers

Hoog in de Google met
zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (ook bekend als Search Engine Optimalization, SEO) is een gespecialiseerd proces om uw website hoger te laten scoren in zoekmachines. Door bovenaan in de zoekmachines te staan op bedrijfs- en productgerelateerde zoekwoorden krijgt uw website meer relevante bezoekers.

SEO is de laatste jaren erg populair geworden en dat is niet zonder reden. Bijna 80% van alle internet- gebruikers bezoekt websites na een zoekactie in een zoekmachine. Door de vele aanbieders in iedere branche slaat een website of webwinkel die niet gevonden kan worden de plank volledig mis. Het is daarom belangrijk goed vindbaar te zijn op zoekwoorden die gerelateerd zijn aan uw bedrijf of product. Om dit te bereiken heeft u echter hulp nodig van specialisten. Zeker als uw concurrentie hevig is in uw branche. Webbs heeft vele bedrijven uit diverse branches geholpen door bovenaan in Google te ranken, zowel voor B2B, B2C, grote en kleinere bedrijven. We beschikken over de kennis en ervaring om uw website optimaal vindbaar te maken op prominente plaatsen in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie strategie

Bij het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines is er geen ‘one size fits all’ oplossing. Effectieve online marketing omvat inhoud, design, usability en alles dat zoekmachines gebruiken om bezoekers naar uw website te sturen. Zoekmachine marketing vereist een deskundige aanpak. Het is daarbij van belang dat we kijken naar uw bedrijf en waar u op gevonden wilt/ moet worden. Pas wanneer er een duidelijk beeld van de diensten of producten van uw bedrijf is kunnen we gericht optimaliseren.

Succesvolle SEO werkwijze

 1. Doelgroep en zoekwoord analyse
  De eerste stap in een succesvol SEO-traject is een analyse van de doelgroep en haar zoekgedrag. Vervolgens selecteren we de zoekwoorden van zowel short tail (bijvoorbeeld: Webdesign) als long tail (bijvoorbeeld: webdesign bureau in Eindhoven) die gericht zijn op uw producten en diensten.

 2. Site optimalisatie analyse
  Hoe kunnen de geselecteerde zoekwoorden het beste op uw website worden toegepast.
  Hierbij worden, in overleg met u, technische en functionele belemmeringen verbeterd.

 3. Content optimalisatie
  Middels een goede content strategie passen we de huidige teksten, afbeeldingen, menu items en dergelijke aan. Dit zijn kleine specifieke aanpassingen in tags, bestandsnamen en kernwoorden waarmee we op een effectieve manier de vindbaarheid van de pagina’s vergroten.

 4. Linkbuilding en linkmanagement
  Door zorgvuldige en kwalitatieve linkbuilding zorgen we dat de website of webwinkel belangrijker gezien wordt in de ogen van de zoekmachines. Met het optimaliseren van de linkpopulariteit en een goede linkmanagement komt u hoger in de zoekmachines.

 5. Rapportage
  Iedere maand maken we een rapportage op waarbij nauwkeurig gekeken wordt naar de posities in Google van de geselecteerde zoekwoorden, eventuele opvallende andere elementen en concurrentie. Deze zitten immers ook niet stil.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw project?Offerte opvragen

Kwaliteit van Webbs

 • We luisteren aandachtig
  We optimaliseren uw website of webwinkel graag met rendement, daarom willen we graag weten wat uw bedrijf bezighoudt.

 • Jarenlange ervaring
  Zoals in ieder vak kost het tijd om talenten te perfectioneren. Met veel uiteenlopende referenties en behaalde resultaten weten we wat werkt.
 • Relevante bezoekers
  Uw website zichtbaar maken is goed, maar deze vindbaar maken op de juiste zoekwoorden is beter en zorgt voor meer gerichte bezoekers.

 • Prominent zichtbaar
  U wilt waarschijnlijk geen tijd verspillen aan een website die geen bezoekers heeft. Wij zorgen voor dat u vindbaar bent op prominente plaatsen.

Zichtbaar effect

Zichtbaar effect, daar staan wij voor. Webbs zorgt voor rendabele topposities in de zoekmachines. We hebben een uitgebreide kennis in SEO en hebben door de jaren heen succesvolle projecten gerealiseerd in een aantal van de meest concurrerende industrieën op het internet. Een belangrijk onderscheid van Webbs is het rendement dat u haalt uit een professioneel seo traject.

Wij helpen uw site hogerop te komen

Webbs zorgt niet alleen voor het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines, maar verslaat zichtbaar de posities van uw concurrentie, creëert succesvol meer bezoekers naar uw website en analyseert de resultaten zorgvuldig. Dat onze manier van zoekmachine optimalisatie werkt bewijzen de vele succesvolle referenties. Neem contact met ons op om ons specialisme ook voor uw project te laten werken!

Weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf, merk of product? Neem contact met ons op
Disclaimer | Sitemap | Privacy Statement
© 2020 Webbs Media. Alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeld door: reclamebureau Webbs